2013 m. sausio 30 d., trečiadienis

Kūrybinės komandos Supermenai pirmieji metai


Laura ganosi kalnuose, o prieš mano akis žydras ekranas ir dar nuo gimtadienio nenuvytusi nuostabi Vitos dovanota puokštė. Jos ruoštas ir tortas buvo tobulas: didelis ir fantastiškai skanus. Daugiau apie gimtadienį gal pabaigoje, o dabar tai, apie kas ir kaip buvo pirmaisiais Supermenų metais.


Mūsų metai beveik sutampa su kalendoriniais. Metai pirmieji, turėję būti ramiu startu, Supermenams kartais virsdavo tikra kova - dėl miego, laisvo laiko, idėjų ir noro suspėti visur ir visada. Bet vienąkart sugalvoję ir įregistravę iššūkių kupiną pavadinimą metus įveikėme!!! Ir gavome labai daug patirties, kurią gaudysime kaip žuvys orą dar ne vienus metus.
O kiek emocijų, streso, adrenalino, naujų pažinčių, smagių kelionių į įvairiausius miestus!!!  Per metus sukūrėme ritualų ir tradicijų. Plakdavome kavą ant marių kranto, miškuose, festivaliuose ir vaišindavome savo komandą ir šalia dirbančius. Veždavomės grikius ir skaniąsias bandeles su sezamiukais, eksperimentavome ir kūrėme naujus sumuštinių receptus.


Kažkoks minčių šuolis į Tamstos festivalį, kuriame rengėme Džiaugsmo labirintą. Jame vyko juoko jogos užsiėmimai. Labai geras jausmas tas pilvo preso skausmas nuo juoko J Realiai, tai labai sunku apžvelgti visus metus vienu ypu. Mes viską po truputį keliam į svetainę, kurią keitėm oj kiek kartų. Keičiamės mes pačios ir mūsų Supermeniškos vizijos. Nesikeis tik esminiai dalykai – mes norim viską kurti ir gaminti labai asmeniškai, kad patiktų mums pačioms ir tiktų tik tiems, kam dirbam; jeigu tik įmanoma taupiai ir ekologiškai; taip, kad atrodytų labai vientisa. Ir su mažom staigmenėlėm.


Labai didelis šių metų gėris yra Vilijos tvarka mūsų rekvizito sandėlyje ir nereali pagalba išsiruošiant į renginius. Labai svajotumėm išsikraustyti su visais savo stiklainiais iš namų į sandėlį, kurį galėtumėm užrakinti ir kartais pamiršti. O studija, mūsų studija, kada ir kur ji bus? Labai smagu dirbti Agnei su Laura kartu, tik va, kad skirtinguose miestuose esam. Bet jau kai susitinkam, tai atsijuokiam ir atsidirbam į valias. Super – tai pirmiausiai pozityvumas, tai ko šiandien žmonėms vis pritrūksta. O menai – yra menai. Su jais mums gerai. J Vis susilaukiam klausimų, o jūs Super menai ar Supermenai? Mes tikrai esam menai, kai mums reikia tvarkyti popierizmus, rašyti sąskaitas ir t.t. Bet mes labai stengsimės būti kietesnės ir šioje srityje. Kad ir kaip tą kartais atidėliojam.


O sulig Gretos atsiradimu Supermenai turi kur kas daugiau kokybiškų vaizdų vaizdelių ir juos gali parodyti klientams, gerbėjams. Mes su Laura tik darydavom, o fotografuoti nebūdavo kada. Ačiū Greta už muzikinį foną ir ramybę, laisvę ir plačią šypseną prieš renginius rytais. Ir tuos žmones, kuriuos vis pakvieti prisijungti prie mūsų kūrybinės komandos. Dar labai labai daug mums padėdavo įvairiausi asistentai, į atskirus projektus pakviesti profesionalai su kuriais bendraujame ir toliau.


Ir svarbiausia, medžiai. Kas??? Taip, medžiai. Jų šiais metais buvo daug! Iš pradžių pro medžių šakas bėgiojome viena pas kitą. Vėliau, kabindavome dekoracijas medžiuose aukštai aukštai iškėlusios rankas ir vos kvėpuojant. Ech.. visa tai tik užkulisiai, o kartu ir tikrasis mūsų darbas. J Su juoko priepuoliais, smagia kompanija ir ne kitaip. Dar buvo balti medžiai per Kalėdas… 


Ir per gimtadienį buvo trupučiukas. Iš tikrųjų, kas ten ir kaip buvo, geriausiai atspindi filmukas, ačiū Robertai.

Tai, ką, gal viskas. Tiesa, super ačiū mūsų vyrams ir vaikams už kantrybę, kad ne visada supermenai būna supermamos :)))) mes jus mylim!!!


Kūrybinė komanda Supermenai 
Super Agnė pasirašo. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą