2013 m. sausio 12 d., šeštadienis

Apie filmą KEISTAS TIMOČIO GRYNO GYVENIMAS / THE ODD LIFE OF TIMOTHY GREEN (2012)

Tobulas filmas!!!! Dar skamba jo garso takelis, eina titrai... Rašau iškart, kol emocijos dar čia. Na ir dėl polinkio atidėlioti.  Šįvakar ieškodama filmo ilgai nesugaišau, žinojau, kad noriu kažko kūrybiško, kitokio, spalvoto. Vedžiau į paiešką šiuos raktažodžius ir aišku, kad nieko neradau. Tada akis užkliuvo už šios nuotraukos:


Ta žalia spalva ir aprašymas iškart suintrigavo. Pradžia lyg ir nuobodoka, bet tik pirmos dešimt minučių. Filmą tikrai verta žiūrėti turintiems vaikų. Ypatingai tiems, kurie nori būti TOBULAIS tėvais. Tai juokingai atrodo :)))) Net labai... tinkamas jis ir svajojantiems apie vaikus, bet dar jų neturintiems.

Tai toks savotiškas fantazijos vaisius. Labai mielas ir turintis daug daug pozityvumo, aiškią gražią idėją. Manau labai gerai aktoriai perteikia visą mintį. Pagrindinis - fantastiško meilumo ir tokių gerų akių vaikis.


Ir tėtis su mama rock'n'roll :) o tas kūrybiškumas - kas pamatys filmą, tai supras, kur jis. O kas apsiribos įrašo skaitymu - kuriantiems svarbu palaikymas, pradinis stimulas. Ir tada idėjos virsta realybe arba stulbinančiais naujais atradimais. Dar labai įsiminė laisvės pojūtis, noras griauti kažkokius stereotipus.

Gero žiūrėjimo kartu su visa šeima ar pavieniui, o Super Agnės ašaros jau nudžiuvo, galima gyventi toliau :)

Pabaigai dar šiek tiek spalvų, nes už lango tik baltai balta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą