2013 m. vasario 12 d., antradienis

Supermenai parodoje "Mūsų vestuvės"

Pirmą kartą su savo komanda dalyvavome parodoje. Savaitgalį Vilniuje viešbutyje Radisson Blue parodoje "Mūsų vestuvės" pristatėme šių metų vestuvių tendencijų stendą. Jame buvo tikrai daug gaivios ir ryškios mėtinės spalvos, kuri kvietė iš toli prieiti arčiau ir susipažinti, ką veikia kūrybinė komanda Supermenai.
Kai kurie žmonės atėję prie stendo nustebdavo sakydami, kad jie pasirinko būtent tokią spalvą. Mes jiems tik patvirtindavome:
Mėtinė - 2013ųjų metų vestuvių sezono karalienė.
Narveliai ir paukščiukai - 2013-tųjų vestuvėse.

Desertų stalo centre - įspūdingas narvelio formos tortas, kurį mums labai draugiškai pagamino "Beatričės saldumynai". Jie puošė ir gražiuosius keksiukus, ir saldumynus ant pagaliuko. Kontrastingai šalia mėtinės spalvos puikavosi geltonos tulpės iš "Verkių gėlių turgaus". Korteles su partnerių pavadinimais laikė mūsų naujieji prabangieji laikikliai paukščiukai. Juos galime išnuomoti ir jūsų šventei :)
Jau Supermenų gimtadienio metu išbandytos girliandos parodoje įsitaisė neatsitiktinai. Tai dar vienas šių metų akcentas. Įvairiausiomis girliandomis, vėliavėlėmis galima dekoruoti vietą fotosesijai ar papuošti desertų stalo vietą, ką ir pristatėme parodoje.

Kūrybinės komandos darbus pristatėme juos sugrupavę pagal penkias skirtingas vestuvių stilistikas. Sukūrėme joms koliažiukus ir parinkome daikčiukus.

Nr. 1 Coca cola raudona & Niujorkietiška juoda


Nr. 2 "Love is" & Vasaros gaiva kaime



Nr. 3 Klasika & Lengva romantika



Nr. 4 Šokolado ruda & Obuolio raudona



Nr. 5 "ECO" & Žalios duetas



Bendrą emociją iš parodos sunku nusakyti, nes mūsų darbo vieta buvo prie pagrindinės scenos, kurioje triukšmą kėlė įvairiausių paslaugų teikėjai.  Ir mes ne visada turėjome progą ramiai bendrauti su susidomėjusiais lankytojais. Bet tikrai užmezgėme šaunių pažinčių. Labai smagu buvo kaiminystėje turėti restoraną "Natali", kuris vaišino šokolado ir vyno fondiu, skaniuoju Džiugo sūriu ir vasara kvepiančiomis braškėmis.
Ir pati paroda kiek chaotiška, bet pasidairyti buvo ir mums kur, su pramogų srityje dirbančiais pažįstamais susitikti ir kartu išgerti kavos, paplepėti. Ir naujų gėrių atrasti.

Pirmiausiai labai gera emocija užplūdo pamačius Liu my sienas dengiant mūsų mėgstamu kraftiniu popieriumi. Toks lengvas, romantiškas ir užbaigtas daikčiukų stilius, šaunuoliai, draugausime!
Pasaka ne foto vyriukai papirko savo drąsa , energija, entuziazmu ir netikėtais kadrais.
Sudalyvavome pačios Atviros fotogafijos dirbtuvėse - visiškai oldskūlinė komanda, pristatanti lėtosios fotografijos meną :)
O Smėlio džiazas ir mūsų visų vaikystėje išbandyta terapija tikrai pavergia. Iš apačios sklindanti šiluma ir lengvais mostais žarstomas smėlis įgauna vis naujas formas. Būtinai kada užsuksime į jūsų studiją!
Na ką, parodos parodomis, reikia kibti į darbus ir kurti šios vasaros vestuvių koncepcijas. Pažadame įkelti vis naujų stilistikų :)

Supermenai - kūrybinė komanda

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą