2012 m. gruodžio 29 d., šeštadienis

Pirmojo Alytaus bendruomenės KALĖDŲ RENGINYS ŠEIMAI

2012 Gruodis
Supermenai šį renginį organizavo kartu su Pirmojo Alytaus Taryba.
Tai viešas renginys, kurio koncepciją kūrėme atsižvelgdami į Pirmojo Alytaus bendruomenei svarbias vietas, jame gyvenančius ir dirbančius žmones. Vaikščiojome po įvairias įstaigas, gatvėse kalbinom žmones, ką jie galvoja apie laimę, kaip gydytų liūdesį :) Viskas lyg ir paprasta, bet dažniausias atsakymas "nežinau" :)
Pirmiausiai puošėme aikštėje augančią eglę puššimčiu širdelių-meduolių. Tai buvo Supermenų dovana bendruomenei. Girliandas suorganizavo ir kabino Ordo, ačiū jiems už rūpestį!

Keletą savaičių prieš renginį ant Alytaus Piliakalnio vyko pasakos Laimingas žmogus filmavimas. Mariau, tu fantastiškai liūdnas Karalius. Buvo labai smagu dirbti su gera komanda. Taip, pasiruošimo, šalto oro ir karštos arbatos šitame projekte tikrai netrūko. Kaip ir geranoriškų žmonių - pasaką labai gražiai įgarsino Vidutė iš FM99, garso klipą Juozas Galvočius.


Ilgą laiką sprendėme dilemas, kokią sceną statyti, kaip ją dekoruoti ir šįkart išbandėme vilkiką ir koncertą jo priekaboje. Dekoras - balti medžiai žaliuose kūbuose. 


Labai smagu, kad projekte galėjome apjungti įvairių sričių kūrėjus - buvo filmuojama, montuojama, kuriamos vizualizacijos, šokama, dainuojama.. Vizualizacijas kūrė Remigijus [vizuali terapija] - vieta ir laikas, kur vaizdas žaidžia su tavo jausmais. Vaizdą transliavo Gediminas, muziką - Superdisko


"Kalėdų stebuklas - tai tu", "Ar tu ją matei", "Pasaulis gražus, tik mes išprotėję, blogiau jau nebus, kai mes įsimyleję" ačiū, Linai, už gerą laiką kartu. Ir Banzai su broliais - šaunuoliai!


Štai toks mūsų Kalėdinis darbukas šįkart. Su karšta kareiviška nemokama saldžia arbata, meile ant Kalėdų eglės, į mėnulį skrendančiais elniais, tūkstačiais žiburiukų ir žmonių šiluma.


Laimingų Kalėdų :) Laimė - kiekvieno rankose!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą