2012 m. gruodžio 7 d., penktadienis

10 Supermenų sukurtų Dovanų idėjų


Mes visada už asmeniškas, netikėtas ir originalias dovanas, už tokias kurios yra gražios ir dar gali būti pritaikomos praktiškai.

Visos mūsų siūlomos idėjos puikiai gali būti įgyvendintos ir Jūsų pačių rankomis. Bet jeigu nespėjate ar trūksta įgūdžių – siųskite laiškus klausk@supermenai.lt ir mes padėsime jums!



Dalinamės savo sukurtomis dovanų idėjomis.
1.       VYNĄ MĖGSTANČIAM DRAUGUI: Vyno butelis įpakuotas į medžiaginį maišelį:

·         Drobinis su ruda atlasine juostele – 6 pinigai;
 
·         Drobinis su eglute, užtraukiamas į abu šonus – 7 pinigai;
 
1.       VYNĄ MĖGSTANČIAM DARBO DRAUGUI/PARTNERIUI/KLIENTUI: klasikinis vyno maišelis – 15 pinigų.
 
2.      DAŽNAI KELIAUJANČIAM DRAUGUI: patogus ir praktiškas drobinis maišelis su atspaustu piešiniu (28x30) - kojinėms ir apatiniams. Kaina – 12 pinigų.
 
3.       BASEINĄ LANKANČIAM AR VYKSTANČIAM ATOSTOGAUTI: drobinis maišelis šlepetėms. Kaina – 12 pinigų.
 


 
4.       SMALIŽIUI: „Nieko nėra geriau už draugą, nebent draugas su šokoladu“:) – Šokoladų saugotojas Monstriukas. Praktiškas dovanos įpakavimas iš pradžių, o vėliau ir smagi interjero detalė arba miego draugas. 35x35. Kaina – 30 pinigų.
 
5.       MAŽAJAM KELIAUNINKUI: Pagalvėlė – rankinė su Kalėdiniais piešinukais knygelėms, pižamoms, šokoladams nešti į svečius dovanų, o vėliau – pasivaikščiojimų, namų draugu būti. 35x35. Kaina – 25 pinigai.


6.       BESISVEČIUOJANTIEMS: pagalvėlė-rankinė su geometriniais raštais. Saldumynai, ar bet kuri kita simboliška dovanėlė su tokiu funkcionaliu įpakavimu sužibės itin ryškiai! 35x35. Kaina – 25 pinigai.


7.       ASMENIŠKA DOVANA MAŽIESIEMS: medžiaginė kuprinė su vardu 31x40 cm (viduje kišenėlė 18x14 cm). Kaina – 30 pinigų.

8.       ASMENIŠKA DOVANA DIDELIEMS: medžiaginis krepšys su profesijos paveikslėliu ar tekstu. 35x45x10 cm. Kaina – 30 pinigų.

9.       GERI PRISIMINIMAI: Pastatomas ar pakabinamas paveikslėlis [30x30cm] ant 5cm pločio drobės rėmelio su nuotrauka ar vieta jai įdėti. Kaina – 100 pinigų. Užsakant iki gruodžio 10 dienos galite pasinaudoti 30% nuolaidos kodu [latteroom].
 
10.   DĖKINGUMO DOVANĖLĖ: pačios mažiausios (riešutai, saldumynai, muilas, žaidimai ir kitos ekonominės klasės dovanėlės – medžiaginiuose maišeliuose, kurie bus dar ilgai naudojami:
 
 
1. Vidutinio dydžio: 18x21 [18cm iki užtraukimo] kaina – 4 pinigai;


 
2. Su paplatinimu: 32x32x5 cm [27cm iki užtraukimo] kaina – 5 pinigai;
 
Smagaus ir Kūrybiško Kalėdų laukimo Jums.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą