2012 m. rugsėjo 22 d., šeštadienis

Vestuvių dekoras - šokolado ruda, obuolio raudona ir pieno balta

2012 Rugsėjis
Supermenai: idėja, dekoracijos


Kai jaunieji įsigijo fantastiško gražumo raudonus konversus - pagalvėlę siuvome tokią, kuri į klasikines vestuves atneštų šiek tiek žaismingumo. Ir štai rezultatas.

 
Kartu su Gabriele ir Ričardu peržvelgę dovanų svečiams idėjas, iškart patvirtinome - tai bus kažkas, ką reikės auginti! Sukulentus vežėme ir iš Olandijos, bet finale svečiai į namus nešėsi Super Agnės pradėtus auginti mini medelius. "Tegul jūsų meilė auga" ...dailiuose rudos drobės maišeliuose :)
 
 
 
Jaunoji svajojo apie balionus, o mes negalime per tokias šventes spyriotis, todėl už jaunųjų nugarų pakibo balionai. Ir buvo gražu :)
 
Raudonasis obuolys tapo tarsi vestuvių simboliu. Kiekvienas svečias savo vardus rado būtent juose. O gėlės, rudeniškos lietuviškos ir kitos šįkart iš Ogmios gėlių, Vaiva puokiai suprato idėją ir stalai atrodė nuostabiai. Stalų numeriukus pjovė Spalvotos raidelės, o Supermenai dažė, klijavo ir stovelius gamino :) 
 
 

Saldžiam miegui šokoladinė ruda ir latte kavos rusva. Supermenai jauniesiems dovanojo pagalvėlę, kad laikui bėgant svarbiosios dienos data nepasimirštų :)

 
Gabrielė ir Ričardas:
   
"Agnė ir Laura labai padėjo organizuojant mūsų vestuves bei pačios šventės metu – nuo idėjos iki įgyvendinimo. Atrodė, kad jos geriau nei mes žinojo, ko norime, ir visada turėjo puikių idėjų ir patarimų. Jų dėka, vestuvės buvo nepakartojamos – ir mums, ir mūsų svečiams. Viskas buvo nepriekaištinga – pradedant nuo pakvietimų ir baigiant jaunųjų kambario papuošimu. Jei ne jos, neįsivaizduoju, kaip būtume susitvarkę. Tikrai labai rekomenduoju visiems visiem!"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą